perjantai 16. elokuuta 2019

Moodboard ja sen rakentaminen

Heipsun! Tämä projekti on moodboardien eli tunnelmataulujen tekeminen. 
Moodboard on leikekirja halutusta aiheesta. Sen voi koota esimerkiksi sisustuksesta, uuden kodin rakennusprojektista tai sitä voi hyödyntää myös vaikka oman tyylin kartoittamiseen. 

Aiheita meillä on kuusi ja teemme tiimissä kaikki ne yhdessä, mutta jokaisella on suurempi vastuu yhdestä tai kahdesta aiheesta. Tässä postauksessa avaan kaksi vaihetta aiheen kaksi pääväriä ja yksi tehosteväri kokoamisen prosessista. Lopputulosta en kuitenkaan voi tähän liittää, sillä se on vielä vaiheessa.


Materiaalien ja värien valinta
Päätimme käyttää pääväreinä punaista ja sinistä. Tehostevärinä käytämme oranssia. Otamme mukaan erilaisia materiaaleja ja tekstuureja tähän moodboardiin, kuten esimerkiksi maalauksia, kankaita ja nappeja. 

Yhdistimme erilaisia tekstuureja, kuten nappeja, kankaita ja paperia


Taulun tekemistavan päättäminen
Pohdimme taulun tekemistä leikkaa ja liimaa tavalla, mutta päädyimme sen valokuvaamiseen. Sommittelemme siis kerätyt materiaalit ns. eläväksi moodboardiksi ja otamme siitä valokuvan. 

Eri väristen kankaiden valokuvaamista

Materiaalien sommittelua 


Materiaalien kasaamista yhteinäiseksi moodboardiksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moodboard ja sen rakentaminen

Heipsun! Tämä projekti on moodboardien eli tunnelmataulujen tekeminen.  Moodboard on leikekirja halutusta aiheesta. Sen voi koota esi...