maanantai 10. toukokuuta 2021

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

 Korttien suunnittelu

Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan. Heti ensimmäiseksi tuli mieleen kaikenlaiset kasvisanaleikit englanniksi, kuten esim. You succ, rooting for you, Aloe handsome jne. Kristiina kuitenkin innostui enemmän lauseesta "To my favorite plant lady", joten etenin sen kanssa suunnitteluprosesissa eteenpäin.

Käytin Canvaa apuna tässä projektissa. Suunnittelin siellä yli 6 erilaista korttia. Eri muotoja ja taitettavia. Erilaisilla tyyleillä ja viboilla. Käytin kuvapankeista kuvia sekä myös omia. Käytin myös omia vanhoja mehikasvipiirrustuksiani yhdessä kortisssa. 


Kortti

Kortti, jossa oma kuva

Kortti, jossa kuvapankista kuva

Kortti, jossa omat piirrustukset

Kristiina tykkäsi itse piirretyistä kuvista ja tuosta ihan ekasta versioista. Halusi kuitenkin tehdä vielä pieniä muutoksia niihin ja viedä näitä eteenpäin. Aion siis seuraavaksi piirtää erilaisia kasveja, mustalkoisina. Fontti pysyy samana. Ekaan otan eri kuvan taustalle, muuten se on ok.

Tämä syntyi lisäsuunnittelun jälkeen. 

Valmis kortti Blommalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...