torstai 8. huhtikuuta 2021

Työnhaun eteneminen

Työnhakusuunnitelmani

Päivitän CV:ni, päivitän tarvittaessa nettisivujani ja portfoliota, teen työpaikkavahdit (linkedin, indeed ja duunitori), etsin kiinnostavia työpaikkoja vähintään kerran viikossa, laitan sekä avoimia että työtehtäväkohtaisia hakemuksia yrityksille, ryhdyn kevytyrittäjäksi ( 3 keikkaa jo tiedossa), pyydän entisiä asiakkaita suosittelemaan minua, pyydän työtodistukset/suositukset aikaisemmista työpaikoista, perustan portfolio instatilin ja yritän verkoistoitua siell, etsin työpaikkoja linkedinistä ja eri somekanavilta.


Työpaikat johon olen hakenut

Bikbok, New yorker, turun Iittala, Kappahl skanssi, NAME IT avoin hakemus, Ginatricot (avoin), Skanssi Carlings, Lindex Skanssi, Kekäle (avoin), lager 157 raisio ja Volt raisio.


Video CV

Uusi päivitetty CV:ni

Uusi cvNettisivuni ja instatili, jotka toimivat portfoliona

Ostin oman domainin (heidipatron.com) ja perustin nettisivut. Päivitän jatkuvasti ulkonäköä ja lisään sisältöä. Tein myös instatilin, joka toimii myös portfoliona. Yritän siellä verkostoitua.
Nettisivuni etusivut

Instatilini
Ryhdyin kevytyrittäjäksi

Ryhdyin kevytyrittäjäksi aikaisemmin keväällä (OP kevytyrittäjän kautta) ja hankin itselleni myös toiminimen Visually Pleasing.  Suunnittelin itselleni myös logon. En ole vielä tehnyt yhtään keikkaa, mutta kesäksi minulla on jo 2 asiakasta valmiina. Alan tosissani kesällä markkinoimaan itseäni ja palveluitani, sillä nyt aikaani vie työssäoppiminen Blommalla.

Aion kevytyrittäjänä siis tarjota graafisen suunnittelua, valokuvauksen ja näyteikkunoiden tekemisen palveluita. 

Aion ottaa erilaisiin yrityksiin yhteyttä ja tarjoan palveluitani. Aion myös tehdä joillekin yrityksille valmiiksi jo jotain (suunnittelen vaikka uuden ilmeen jollekin heidän tuotteelle) ja kysyn olisivatko he kiinnostuneita tekemään töitä minun kanssani. 

Aion myös käyttää suhteita hyväksi, sillä siskoni mies tuntee paljon yrittäjiä Laitilassa ja hän lupasi levittää sanaa musta. 

Alan päivittelemään instaani tosissani, ehkä jopa laitan rahaa kuvieni markkinoimiseen, otan aktiivisesti yhteyttä mahdollisiin asiakkaisiin ja laajennan portfoliotani harjoittelutöillä (esim. Vanhempieni yritys tarvitsee uuden logon ja kuvamateriaalia nettisivuille). 


Logoni


3 kommenttia:

 1. Suunnitelmasi kuulostaa erittäin hyvältä. Hienoa kuulla myös, että sinulla on keikkoja jo valmiina. Oletko vielä päässyt hoitamaan markkinointia? Kevytyrittäjyys on kyllä erittäin kätevä, siitä on meilläkin keskusteltu. Tyttäreni on kauneudenalan harjoittaja, ja olisi myös kiinnostunut kokeilemaan.
  https://floy.fi/

  VastaaPoista
 2. Todella siisti CV! Osaisimpa itsekin tehdä yhtä hienon. Kevytyrittäjyys on suhteellisen uusi käsitys itselleni, mutta on aina mielenkiintoista päästä lukemaan asioista ja oppimaan lisää. Ehkäpä sellainen mitä itsekin voisin miettiä, teen nimittäin vapaa-ajalla paljon puutöitä. Lähinnä omaksi iloksi, mutta ajatusta voisi hieman kehittää. Hieno logo myös! https://www.uuras.fi/

  VastaaPoista
 3. Näyttää todella ammattitaitoiselta tuo CV. Muutenkin varmasti hyvä tuo laskutuspalvelu, jos satunnaisesti on keikkaa. Varmasti myös kiva, kun sait tuon oman logon. Näyttää hienolta. Kevytyrittäjyys on varmasti ihan hyvä vaihtoehto nuoremmillekin, jotka haaveilevat täyspäiväisestä yrittäjyydestä.
  https://finjob.fi/usein-kysyttya/

  VastaaPoista

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...