tiistai 5. toukokuuta 2020

Myymälätila skannaus / Halonen Mylly

Myymälätila skannaus 

Halonen Mylly

  • Julkisivu
    Näyteikkuna on siisti, mutta aika tyhjä. Näyteikkunalla ei ole takaseinää, joten sieltä näkyy myymälään ja hyllyseinä, jossa kenkiä esillä. Ikkunoista löytyy pienet pyöreät teippaukset. Sisäänkäynnin edestä löytyy rullaständit, jossa meneillään olevan kampanjan graafista materiaalia.

    Halosen julkisivu

    Teippaukset ikkunassa
    Näyteikkuna
    Aukioloajat teipattu ikkunaan.

  • Sisäänkäynti
    Alueella on heti graafista materiaalia, nukkeja, tuotteita pyörissä pöydissä. Alue valaistu spoteilla ja normaaleilla valoilla, jotka osoittavat alas. Asiakkaan helppo ostaa alueelta, sillä on paljon tuotteita esillä. Esillepanot rakennettu niin, että näkee sen yli avautuvan myymälätilan. 
  • Sisäänkäynti nuorten osastolle
    Sisäänkäynti nuorten osastolle
    Sisäänkäynti kenkäosastolle
    Sisäänkäynti kenkäosastolle


  • Kierto
    En mennyt alueille, jossa näytti olevan tylsän näköistä vaatetta, esim. camel active miesten vaatteet eivät kiinnosta minua. Minulla ei ole myös kiinnostusta katsoa lastenvaatteita tällä hetkellä, joten en mennyt sinne katselemaan.
    Myymälälayout

  • Seinät
    Seinäesillepano naistenosastolla
    Seinäesillepano naistenosastolla
    Seinäesillepano lastenosastolla
    Seinäesillepano naistenosastolla


  • Kassa-alue
    Kassa-alueella myydään ajankohtaisia tuotteita. Nyt myydään yo-lakkeja ja kamppistuotteena olevia boxereita. Myydään myös mm. lompakoita, sateenvarjoja, kengänhoitotuotteita, kestokasseja. Kassalta löytyy myös kanta-asiakaslehtiä, lahjakortteja ja halosen oma ilmainen muotikuvasto. 
    Kassa-alue miestenosaston puolelta
    Kassa-alue naistenosaston puolelta
    Myynnissä olevia tuotteita ja kanta-asiakaslehtiä
    Graafista materiaalia kassalla


  • Valaistus
    Julkisivun puolelta valaistu, niin että "Halonen" on itsessään valaistu. Myymälässä on spottivaloja osoittamassa seinille, esillepanoihin ja joihinkin neoneihin. Muuten katossa on suoraan alas osoittavat valot. Myymälä on hyvin valaistu ja kirkas. Ei ole yhtään varjoisaa paikkaa. Kassa-alue on valaistu suurilla valoilla kassan yläpuolella. Niissä lukee myös kassa, joten ne toimivat myös opasteina. Löytyy myös kuutiovalo, jossa lukee "verkkokaupan noutopiste" ja se toimii sekä valaistuksena että opasteena. Kulkureittiä ei ole erityisemmin valaistu. Tilanjakajien logokyltit ovat myös valaistuja ja sovituskoppien yläpuolella löytyy valaistu kyltti, jossa lukee sovitus. 
    Spottivalo ja normaalit valot
    Valaistus myymälässä
  • Äänet
    Ei ole musiikkia, ei käytetä markkinoinnin tukena mitään äänimainoksia, ei ole melua, hyvin hiljaista. Vähän tulee ääntä ja musiikkia ulkopuolelta. Musiikit lopetettiin koronatilanteen vuoksi, sillä yhtiö leikkasi turhia menoja pois. Normaalisti olisi musiikkia ja äänimainoksia.

  • Tuoksut
    Ei ole mitenkään erityinen tuoksumaisema. Tavallinen, ei suihkuteta mitään tuoksuja.


  • Henkilökunnan pukeutuminen
    Henkilökunta on pukeutunut tavallisiin mutta siisteihin arkivaatteisiin. Henkilökunnan tunnistaa nimikylteistä ja avaimista, jotka roikkuvat kaulalla.


  • Graafinen materiaali
    Katossa pari kappaletta valaistuja tauluja, jossa mainostetaan kanta-asiakkuutta ja mahdollisuutta myös shoppailla netissä. Ulkoständeissä näkyy meneillään olevan kampanjan graafista materiaalia. Myös ikkunoihin on teipattu julisteita kampanjasta. Koko myymälässä on tilanjakajissa logoja ja "inspiroidu muodista" lausahduksia. Löytyy myös alennuskylttejä ja kampanjakylttejä A4 muodossa neoneissa kiinni. Katosta roikkuu myös A3 juliste, jossa mainostetaan kampanjaa. Sovituskoppien edessä katossa roikkuu opaste, valaistu kyltti jossa lukee sovitus. 
    Katossa graafista materiaalia 
    Inspiroidu muodista
    Ulkoständeissä kampanjasta graafista materiaalia
  • Kampanjan graafista materiaalia
  • Myymäläkalusteet

    Myymäläkalusteissa on enimmäkseen käytetty metallia ja lasia. Väreinä on valkoinen, harmaa, tummanharmaa ja musta. Seinillä on metallitasoja, jossa tuotteita ja myös rautatankoja, joissa roikkuu vaatteita. Tasoina käytetään myös lasia. Kassa-alueella on 2x kassapöytää ja niiden välissä pöytä, jossa työskennellään muita asioita. Päädyissä on kaapit, jossa tärkeitä asioita ja niiden päällä myynnissä olevia lahjakortteja ja graafista materiaalia. Pöydät ovat lasipöytiä. 
    Lasipöytä, jossa esillepano
    Rautatangot seinällä, joista roikkuu vaatteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...