tiistai 1. joulukuuta 2020

Esillepanoja ja muuta somistamista

Esillepanoja

Sain tehtäväksi rakentaa mallijoulukalenteri paperipusseista. Teimme siis ensin pusseja, missä 24 kpl näitä DIY paperipusseja ja niiden yläpuolelle mallina mitä niillä voisi tehdä. 
Halusin tehdä jotain vähän enemmän, kun vaan numerot pusseihin. Piirsin erilaisia jouluaiheisia kuvituksia numerokortteihin, tein pusseista eri kokoisia ja taitoin niitä erilailla. Lisäsin tarroja ja lahjanauhaa, jotka kiinnitän eri tavoilla, jotta pusseista tulisi kivan näköisiä ja uniikkeja.
Malli joulukalenteripusseista, roikkuu puukapulasta.
Kuva työprosessista

Minulle annettiin melkein täydet vapaudet lisätä tähän naulakkoseinään somisteita. Minun piti lisätä kyntteliköt, lasivaasit ja paperitähdet. Itse kuitenkin päätin niiden sijainnin ja sommittelun. 
Naulakkoseinä somistettunaBlackweekilla tein maanantaina tämän ikkunan. Tarkoituksena oli saada se valmiiksi viikonloppua varten, milloin tuli valasimet alennukseen. Pääsijalla oli siis valasimet. Tästä saimme kans ohjeet ylemmältä taholta, mutta sain soveltaa itse vähän lopputulosta. Sain esim. itse päättää mitä extraa voin lisätä eli esim kaikki tavarat kaapin sisällä ja sen päällä ja myös kiinankataja valaisimien edessä ja tyyny ja torkkupeitto tuolilla. Ehdotin myös, että olisi kivan näköinen jos piirtäisi samoja lumihiutaleita ikkunaan kuin muissakin on. Tähän lisäsin kuitenkin myös noita valkoisia pilkkuja tuomaan runsautta hiutaleiden väleihin. Mielestäni esillepano onnistui todella hyvin ja olen tyytyväinen lopputulokseen.
Näyteikkuna blackweekendille

Olen myös paketoinut somistukseen paljon paketteja ja tällä hyllyllä on 3 minun tekemää pakettia. Somistin myös tämän hyllyn puoliksi, eli lisäsin pakettini sinne ja siirtelin siellä valmiiksi olevia tavaroita, jotta ulkonäkö olisi kiva. Minun paketit ovat punainen, jossa lumihiutaleita ja glitteriset alhaalla vasemmalla.
Lahjapakettisomistus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...