maanantai 3. toukokuuta 2021

Kustavin savipaja kuvaukset

 Maljakoiden ja ruukkujen kuvaaminen


Sain mahdollisuuden Blommalla kuvata Kustavin savipajalle heidän maqljakoista ja ruukuista tuotekuvia. Tein yhteistyötä Blomman omistajan kanssa, joten en voi täysin sanoa että kuvat ovat minun ottamia.

Rakensimme blomman takahuoneeseen kuvausstudion. Ripustimme vaaleanpunaisen taustapaperin roikkumaan katosta ja kuvasimme sen kanssa. Ikkunasta tuli sivusta valoa ja ajattelimme sen kanssa leikkiä. Käytin myös heijastinta, jotta ei jäisi niin kamalat varjot kuviin.

Aloitimme miettimällä ensin minkälaisia kuvia keramiikasta otetaan ja mikä on nykyään IN. Tein tutkimustyötä ja etsin monta eri keramiikkapajaa ja katsoin heidän somet läpi etsien inspiraatiota. Huomasin, että suomalaiset keramiikkapajat eivät kauheasti panosta erilaisiin ja kiinnostaviin tuotekuviin. Ulkomaalaiset sen sijaan tekevät hyvännäköistä jälkeä someen ja heidän kuvat selkeästi erottuvat massasta. Esim. Tasja. P. ceramics ja Studio Arhoj.

Kokeilimme monia eri sommitelmia ruukkujen kanssa ja mielestämme saimme kivan näköisiä ja vähän erikoisempia keramiikkakuvia heille.

Ohessa muutama kuva.


Tuotekuva Kustavin savipajalle

Tuotekuva Kustavin savipajalle

Tuotekuva Kustavin savipajalle

Tuotekuva Kustavin savipajalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...