keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Joulusomistaminen


Joulu saapui Haloselle


Hellureii,


Aloitimme tänään somistamaan myymälää joulua varten. Myllyssä on joulukauden avajaiset nyt sunnuntaina ja haluamme ennen sitä olla valmiita. 

Aloitin somistajan kanssa ensin laittamaan lahjapaketit ympäri myymälää. Paketit ovat tyhjiä kenkälaatikoita, jotka on paketoitu jouluisesti. Jos joissain paketeissa ei ollut nauhoja, laitoin niihin rusetin teipillä kiinni. 

Seuraavaksi oli pikkujoulukuuset. Osa joulukuusista oli rikki eli irronnut pohjasta, joten ne eivät pysyneet pystyssä. Ratkaisuksi laitoimme muovia pohjalle ja reunoille tukemaan niitä, jotta ne pystyivät laittamaan esille. Vialliset kuuset laitettiin korkeille hyllyille, jotta asiakkaat eivät koskisi ja tiputtaisi niitä. Ehjät kuuset laitettiin pöydille. Koristeeksi laitoimme pari koristepalloa. Pari laitettiin myös näyteikkunaan mallinukkejen seuraan. 

Sitten tuli isot joulukuuset kehiin. Niistäkin yksi oli rikki, eikä pysynyt pystyssä ilman tukea, joten sitä ei laitettu esille ollenkaan. Kaksi ehjää laitettiin esille vierekkäin sisääntulon lähettyville ja koristeltiin koristepalloilla. 

Somistaja laittoi kattoon kiinni myös koristepallonauhaa ja ympyräbannereita, joissa lukee "kiedo joulu lämpimään pakettiin". Sain itse laittaa lasten osastolle kaksi kattoon kiinni. 

Aivan uutena asiana oppisin tänään vaihtamaan tilanjakajan logokankaan. En tiennyt että siinä ei ole lasia ollenkaan edessä tai että se ei ollutkaan paperinen se logo! Kaikkea uutta sitä oppii joka päivä, vaikka täälläkin olen ollut jo pari kuukautta. Hassua.
Isot joulukuuset sisääntulon lähettyvillä
"Kiedo joulu pehmeään pakettiin" bannerit
Joulubannerit katossa
Tilanjakaja ilman logo kangasta
Logokangas, jonka vaihdoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...