perjantai 1. marraskuuta 2019

Myllytys kampanja!

Myllytys kampanja

Näin se tehtiin Halosella


Hellurei,
Olin mukana rakentamassa myllytys kampanjaa. Ripustimme somistajan kanssa bannereita, ilmapalloja ja erilaisia somisteita kattoon kiinni luomaan tunnelmaa. Askartelin somistajan ehdotuksesta työntekijöille harsokankaasta kukkasia asusteeksi myllytyksen ajaksi, sekä rusetteja muovista koristeeksi ympäri myymälää. 
Myllytys bannerit
Laite, jolla puhallettiin ilmapallot

Valmis ruusu
Ruusumateriaalit

Aloitimme myymälän somistamisen 2 päivää ennen myllytystä ja päivää ennen tein iltavuoron (13-21) jotta saimme kaikki valmiiksi. Ensimmäiseksi myymälään tehtiin tilaa ja laitettiin esille kampanjatuotteet, joiden päälle heitettiin muovipressu jotta ne olisivat asiakkailta piilossa. Tähän meni todella paljon aikaa, vaikka monet työntekijät olivat tätä tekemässä. Kun tuotteet olivat paikoillaan, somistajan kanssa me tulostettiin hintahalsterit ja laitettiin rekkeihin kiinni muovien päälle. Viimeisenä aloimme valmistelemaan bannereita yms seuraavaa päivää varten. Päivää ennen myllytystä laitoimme siis bannerit yms koristeet. 
Muovipeitto ja muovirusetti
myllytys kampanja näyteikkuna
Erimuotoisia myllytys kampanja bannereita

Kun myllytys loppui, menin aamuvuoroon (8-16), jotta saimme kaikki koristeet pois myymälästä mahd. nopeasti, jotta asiakkaat eivät hämmentyisi jäljellä olevista alehässäköistä. Keräsimme siis kaikki alejutut pois somistamoon odottamaan seuraavaa kertaa ja laitoimme myymälän taas kerran normaalin näköiseksi. 
Bannereiden poistoa

Tämä oli ensimmäinen kampanjani ja oppisin paljon kaikenlaista. Oppisin tulostamaan ja muokkaamaan hintahalstereita, tekemään muovirusetteja, ripustamaan koristeita kattoon ja paljon muuta. Tajusin myös alussa , että pelkään vähän korkeita paikkoja kun tikkailla kiipeilin ja horjahtelin siellä ylhäällä. Onneksi se ei enää tunnu niin pahalta, kaikkeen siis tottuu. Vaikka tämä kampanjan rakentaminen oli raskasta, oli se myös hauskaa vaihtelua normaaliin arkeen myymälässä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...