perjantai 14. elokuuta 2020

5 lukemisen arvoista blogia

5 kiinnostavaa blogia

Tässä minun top 5 blogia, jotka ovat hyödyllisiä visualistin opinnoissa. Näistä blogeista saan inspiraatiota omiin töihini.

https://millahoo.com/ 

Siisti, simppeli ja helposti luettava blogi. Visualistin asioita laidasta laitaan, joten niitä on kiinnostava lukea. Tämä blogi inspiroi minua omissa töissäni. 
Milla Hoon blogin etusivu
Blogin etusivu

https://www.hillastenlund.com/

Lifestyle blogi. Siisti, vaalea ja esteettinen ulkoasu. Kivoja valokuvia perheestä ja heidän menosta. Paljon kiinnostavaa luettavaa sisustuksesta hyvinvointiin ja resepteihin. Hyvänlaatuisia kuvia, mukava katsella. Ei liikaa tekstiä, pitää mielenkiinnon yllä.

Hilla Stenlund blogin etusivu
Blogin etusivu

http://www.minnajones.com/

Sisustussuunnittelija ja stylisti. Tehnyt töitä mm. Blau keittiölle, Asun lehdelle, Lundialle, Marimekolle, Ikealle. Selkeä ja minimalistinen ulkoasu, mikä viehättää minua. Valtavan inspiroivia kuvia sisustamiseen. Kertoo myös hänen arjestaan, mikä on kiinnostavaa.

Minna Jones blogin etusivu
Blogin etusivu


https://www.digikuvaaja.net/

Valokuvausblogi. Todella hienoja kuvia ja hyviä vinkkejä valokuvaukseen, esim. revontulien valokuvaaminen - helpot vinkit onnistuneisiin kuviin. Blogi auttaa minua tulevaisuudessa valokuvausjärjestelyssä, täältä voin katsoa vinkkejä hyviin kuviin. 
Digikuvaajan blogin etusivu
Blogin etusivu



https://elisabethheier.no/

Hyvin esteettinen, sisustukseen keskittyvä blogi. Tyyli on hyvin skandinaavinen. Paljon hyvin kauniita kuvia. 
Elisabeth blogin etusivu
Blogin etusivu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...