maanantai 28. syyskuuta 2020

Vinkkejä hyvään blogiin

 Näin parannat blogiasi 

Otsikointi

Jos on vaikeuksia keksiä hyvä otsikko, niin hyviä ideoita löytää erilaista artikkeleista, uutisista jne. Esim. Helsingin sanomat, Iltasanomat. Muista kuitenkin, että hakukoneoptimoitu otsikko on 20-70 merkkiä pitkä. Teksti myös n. 300 sanaa pitkä.

Virheiden minimointi

Wordissa kannattaa tarkistaa tekstin oikoluku ja sanamäärä. Näin on helppo korjata virheet ja heittää valmis teksti blogiin. 


Kuvitukset
Kuvitus on tärkeää, kun ei ole paljon tekstiä. Se pitää lukijan mielenkiinnon yllä. Jos on paljon kuvia, järkevintä on laittaa ne yhteen kollaasiin, näin vältytään liialliselta kuvamateriaalilta. Muista jos käytät muiden kuvituksia ja valokuvia, mainitse LÄHTEET! 

Portfolio ja CV

Jos haluaa hyvin ammattimaisen fiiliksen ja tunnelman, kannattaa liittää blogiin portfolio kaikista asiakastöistä ja myös mahdollisesti CV. Näin asiakas voi helposti katsoa mitä kaikkea olet tehnyt vuosien varrella ja karttaa osaamisesi. Nämä kannattaa laittaa alasivuille, helposti näkyville ja löydettäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...