maanantai 15. helmikuuta 2021

Kuvausjärjestely, asiakastyö: Minttu ja Ville

 Minttu ja Ville

Minttu ja Ville on vuonna 2013 perustetty lifestyle verkkokauppa, jonka varastomyymälä sijaitsee Perniössä. He myyvät kaikenlaista tavaraa, kuten kodin sisustustavaroista stressipalloihin, huppareihin ja lastenleluihin. 

Toimeksianto

Kuvaamme ns. "fiiliskuvia" ja tuotekuvia heidän instagramiin (postaus ja story) puisista lastenleluista. Saimme itse valita tuotteet heidän nettisivuilta.

Haimme tuotteet 1.2 ja laina-aika näillä on 8.2 asti. Vietiin kuvauslainasopimus myymälään, jonka hän allekirjoitti ja saimme tuotteet lainaan.

Aiomme viikossa kuvata kaikki ja luovuttaa

Kohderyhmä/moodboard

Kohderyhmä tällä olisi keskiluokkaiset lapsiperheet, joilla on taaperon ikäisiä poikalapsia. He ovat kiinnostuneita klassisista puuleluista ja arvostavat lelujen pitkää käyttöikää. Myös tykkäävät pastellisävyistä.

Moodboard, Minttu ja Ville


Ideointi/tiedonhankinta

Idea siis oli, että kuvaamme puisia lastenleluja vaalealla teemalla. Inspiraatiota hain pinterestistä ja tein taulun kuvista, joiden tyyliä halusin omaksua. Myös pidin huomiossa heidän nettisivujen kuvien tyylin, sillä en halunnut että omani erottuisivat tyylillään täysin niistä. Vaaleaa, haaleita ja luonnonmukaisia värejä.

Keksimme pyhittää aina 1 päivä yhden visiolle ja kaikki saavat kuvata sitä. Minun visioni oli enimmäkseen flatlayta, mutta asioita muuttui kuvauspäivänä ja siirryin ottamaan kuvia edestäpäin, sillä kuvista ei tullut oikean näköisiä. Sainkin paljon paremman näköisiä kuvia edestäpäin. Suunnittelin 4 erilaista flatlayta ja kokeilin kaikkia niitä kuvata. Niistä nejästä, yksi kaksi oli ihan ok näköisiä. Suunnitelmat siis menivät täysin uusiksi. Keksin lennosta sommittelun, josta otin kuvat. Huomasimme myös, että ilman luonnonvaloa, kuvat olivat hyvin sinisiä. Jouduin muokkaamaan sinisyyden pois photoshopilla.

Nanan päivänä hän rakensi lavastetun lastenhuoneen. Otimme kaikki kuvia, läheltä ja kaukaa. Huomasin, että story kuvat oli parempi ottaa kamera pystysuorassa, sillä se lisäsi pituutta kuvaan.  

Minun käsin piirretyt luonnokset

Käsin tehdyt luonnokset

Kuvauslokaation valmistelu

Kuvasimme koulun kuvausstudiossa. Studio oli edellisiltä sekainen, joten siivosimme ylimääräiset tavarat pois tieltä. Päivää ennen kävin ostamassa rekvisiittaa ja maanantaina keräsin tarpeelliset tavarat kuvauksia varten valmiiksi. Kuitenkin, kun jouduin muuttamaan kaiken niin keräsin uudet rekvisiitat koululta lennosta. 


Valmiit editoidut kuvat

Postaus fiiliskuva

Postaus fiiliskuva

Storyn puolelle tuleva fiiliskuva



Postaus fiiliskuva



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...