maanantai 15. helmikuuta 2021

Kuvausjärjestely, asiakastyö: Titi's hair and beauty

 Titi's hair & beauty

Titi's hair & beauty on kampaamo, joka sijaitsee Kaskenkadulla Turussa. Yritys työllistää 2 työntekijää, Titin ja Karenin. Titi pääasiassa tekee hiusten puolella töitä ja Karen kauneuspuolella. He tarjoavat siis monia eri palveluita, ei vain hiustenleikkuuta ja -värjäyksiä, vaan myös ripsienpidennyksiä ja rakennekynsiä. He myös myyvät hiustenhoitotuotteita ja magnetic wellness koruja.

Toimeksianto

Saimme toimeksiannoksi tehdä tuotekuvia Titin hiustenhoitotuotteista ja Magnetic wellness - koruista. Titi haluaa kuvat FB ja IG stooreihin. 

Hain tuotteet 8.2 ja sovimme laina-ajaksi viikon. Kuvat luovutetaan viimeistään 13.2 lauantaina, sillä ystävänpäivä on sunnuntaina 14.2. Kuvat luovutetaan sähköpostiin, linkataan google drive kansio.

Kohderyhmä/Moodboard

Kohderyhmä tälle projektille on nuoret ja vähän vanhemmat naiset, jotka ovat kiinnostuneet hiustenhoitotuotteista ja koruista. Myös miehet, jotka etsivät puolisoilleen ystävänpäivälahjaa.



Ideointi/tiedonhankinta

Aloitin tekemällä pinterest taulun inspiroivista kuvista. Teemana kun on ystävänpäivä, niin oli aika helppo miettiä mitä alkaa suunnittelemaan ja mikä on värimaailma. Valitsin klassisen vaalean- ja tummanpunaisen yhdistettynä valkoiseen. 

Kun tuotteina on hiustuotteet ja korut, niin halusin pysyä sarjallisena ja jatkaa hiustuotteiden ideaa korujen kanssa. Molemmissa siis sama värimaailma ja yleinen tunnelma. Halusin myös tehdä yksinkertaisia sommitelmia, jotta tuotteet pääsevät kunnolla loistamaan. 

Teimme tiimin kanssa taas niin, että jokaisella on oma kuvauspäivä jolloin pystyy toteuttamaan oman visionsa. Kuvaamme siis kaikki omilla rekvisiitoilla ja sommitelmilla. Kun kaikki ovat päässeet kuvaamaan, päätämme lopuksi yhdessä mitkä kuvat lähetämme asiakkaalle.
 

Luonnokset



Kuvauslokaation valmistelu

Keräsimme kaikki rekvisiitat päivää ennen koolle ja myös maalasimme pari muotoa valmiiksi. Ostin myös ennen minun kuvauspäivää rekvisiittaa, kuten suklaasydämiä, lahjapaperia ja kukkia. 

Torstaina olin yksin kuvailemassa, joten rakensinkin kaikki itse. Onneksi ne eivät olleet hankalia koota yksin. Tein monia erilaisia sommitelmia ja rakennelmia, kokeilin ja korjailin. Alla olevat kuvat olivat ainoat jotka niistä onnistuivat edes jotenkin.


Valmiit editoidut kuvat










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...