maanantai 2. joulukuuta 2019

Erilaisia esillepanoratkasuja

Halosen erilaisia esillepanoratkasuja

Hellouh,
Tämä blogikirjoitus oli vaikea kasata yhteen. Kysyin somistajalta, että minkä nimisiä kaikki esillepanot ja -alueet ovat, hän ei osannut vastata. Hän sanoi, että Halosella ei käytetä erikseen eri nimityksiä näille. Joten niistä en nyt voi kertoa. Näytän kuitenkin kuvina jotain erilaisia esillepanoja mitä meiltä löytyy ja mitä eroavaisuuksia niillä on.

  • Mallinukke esillepano
Mallinukkeryhmittymä sisääntulon vieressä

Meillä on "näyteikkunassa"(ei ole varsinaisesti sellainen, sillä se väli kenkähyllyjen ja ikkunan kuuluisi olla tyhjä) on nyt 2 lapsimallinukkea ja 2 aikuismallinukkea. Heille laitetaan aina ajankohtaiset vaatetukset ja ne vaihdetaan tarpeen mukaan. Toinen mallinukkeryhmittymä on sisääntulon vieressä. Siinä taas ei ole lapsimallinukkeja, vaan  4 aikuista. Mallinukkejen jalkoihin laitetaan yleensä halsterit, missä näkyy nukella olevat tuotteet ja hinnat.

  • Perus lasipöytäesillepano

    Halonen on täynnä tälläisiä. Nämä esillepanot eivät ole samoja kauan, vaan niitä vaihdellaan jatkuvasti. Monissa on mukana torsomallinukke, jolla on päällä vaatteita, jotka löytyvät pöydästä. Näissä esillepanoissa ei laiteta halstereita, jossa näkyvät tuotteet ja hinnat.




Perus lasipöytäesillepano
Perus lasipöytäesillepano

  • Asuste ja kenkäesillepanot

    Näissä esillepanoissa on asusteita, ei vaatteita. Yksi on ikkunassa kulmassa, johon laitetaan aina ajankohtaiset asusteet yms. Esim. meillä on nyt Guess asiakasetukampanja, joten laitoimme Guessin laukkuja ja lompakoita esille tähän. Tässä esillepanossa on enemmän visuaalista ilmettä, että siis on eri korkeuksia ja monia eri somisteita yms.

    Pari kenkäesillepanoa on myymälän etuosassa pyöreissä lasipöydissä. Ne ovat vain täynnä kenkiä ja mahdollisesti joskus jotain merkkiin kuuluvia somisteita täynnä. 

Kulmanäyteikkunassa olevat somisteet


Kenkäesillepanoja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...