tiistai 10. marraskuuta 2020

Esittelyssä Granit Hansa

 Uusi työssäoppimispaikkani - Granit Hansa

Kuva lainattu Googlesta - Granit hansa

Aloitin toisen työssäoppimisjaksoni 26.10 Granit hansassa. Se sijaitsee hansakorttelissa Eerikinkadun ja Kristiinankadun kulmassa. 

Granit on Ruotsalainen sisustusketju. Käytännöllisyys ja monenlaiset säilytysratkaisut ovat Granitin ydinaluetta ja tämän lisäksi valikoimiin on lisätty esim. ulkokalusteita ja mausteita. Granitin tuotteet ovat tyyliltään skandinaavisia ja käytännöllisiä. Tuotteet sopivat hyvin monenlaiseen sisustamiseen ja niitä on helppo yhdistellä keskenään, sillä niiden tyyli on neutraali. 

Granitilla on myös myymälöiden lisäksi verkkokauppa, josta saa ostettua heidän uniikkeja tuotteita.

"Granitilta löydät ihania sisustusyksityiskohtia, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja lukemattomia upeita kasveja ja ruukkuja. Kaikki tuotteemme ovat luonnollisia joko materiaalin valinnan, värin, käsityön, kestävyyden tai käyttöiän suhteen.

Ideaan kestävyydestä kuuluu myös ajatus siitä, että löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset, ja voit antaa tuotteillemme aivan uuden elämän muokkaamalla niitä. Vain luovuutesi asettaa rajat!" - Hansan sivuilta lainaus.

Kuva altaasta, jossa Granitin kukkia kastellaan.
Kuva Granitin tuotteista.
Kassa-alueen tausta - Tietoa Granitin taustasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...