maanantai 22. maaliskuuta 2021

BLOMMA Creatives

 Erikoisempi kukkakauppa

BLOMMA Creatives on uudenaikainen luova kukkastudio Barkerin vanhalla kutomolla Turussa. Blomman kauppa ja galleria tarjoaa kukkaisia kokemuksia, jotka hellivät kaikkia aisteja. Innovatiivinen multisensorinen workshop lounge on elämyksellinen tila, jossa järjestetään myös ainutlaatuisia kukkasidontakursseja. Blomman kaupan omistaa Kristiina Suo-Kustaa ja hän pyörittää sitä yksin.

Löysin Blomman instagramista. Seuraan maanantaimarkettia ja he julkaisivat Blomman kuivakukkia. Heillä on siis blomman MINI STORE tiloissaan. Kukat olivat niin erikoisia, että etsin heidän instagramin ja 
että innostuin heti. Otin yhteyttä Kristiinaan ja sovimme, että tulen tekemään viimeisen työssäoppimisjaksoni heille.


Näyttökuva blomman instagramista

Näyttökuva Blomman nettisivuilta

Työssäoppimisjakso

Aloitin työssäoppimisjaksoni blommassa 22.3 ja olen siellä toukokuuhun asti. Tällä kertaa en mene vain myymälävisuksi, vaan keskityn enemmän kuvausjärjestelyyn ja valokuvaukseen. 
Blomman kauppa on auki keskiviikosta perjantaihin, joten sovimme, että teen etätöitä maanantait ja tiistait. Kristiina siis antaa minulle aina töitä mitä voin tehdä kotoota käsin. 

Etätöiden ja myymälätyöskentelyn yhdistys sekä valokuvaus on mukavaa vaihtelua, sillä olen ollut vain myymälävisuna työssäoppimassa. Odotan innolla miten asiat lähtevät käyntiin ja kuinka paljon kehityn kuvausjärjestelijänä kevään aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...