perjantai 12. maaliskuuta 2021

Kuvausjärjestelyn näyttöaikatauluni

Näyttöaikatauluni

Viikon 1 tuntikohtainen aikataulu

Maanantai 8.3: Päivän tavoite oli saada 4 käsin piirrettyä luonnosta valmiiksi ja aloitettua näyttötyön blogitekstiä. Toteuma: Pääsin tavoitteeseen ja pysyin aikataulussa.

Tiistai 9.3: Tavoite oli tehdä päivän aikana ainakin 1 valokuvaustehtävä valmiiksi ja saada kaikki luonnokset valmiiksi. Toteuma: Pääsin tavoitteeseen, tauko venyi yli tunniksi, kun tein ruokaa.
 
Keskiviikko 10.3: Tavoite: Tehdä toinen valokuvaustehtävä valmiiksi ja viimeistellä suunnitelmat torstaita varten. Toteuma: Pääsin tavoitteeseen, päätin päivän aikaisemmin, sillä ei ollut enää sille päivälle tekemistä.

Torstai 11.3: Tavoite: Saada mahdollisimman paljon onnistuneita kuvia ja aloittaa niiden editointi. Toteuma: Pääsin tavoitteeseen ja pysyin aikataulussa.

Perjantai 12.3: Tavoite oli saada kropattua kuvista kaikki koot mitä tarvitsen. Pääsin tavoitteeseen, mutta se venytti aikataulua.

Viikon 2 tuntikohtainen aikataulu

Maanantai 15.3: Tavoite oli jatkaa valokuvaustehtäviä ja saada valmiiksi pinterest taulut sekä editoida kaikki kuvat. Pääsin tavoitteeseen ja pysyin aikataulussa.

Tiistai 16.3: Tavoite oli kuvata loput tuotteet ja editoida sekä kropata ne oikeisiin kokoihin. Tulin 30 minuuttia myöhässä koululle ja lähdin tuntia aikaisemmin, sillä sain sain kaikki valmiiksi. Pääsin siis tavoitteeseen.

 Keskiviikko 17.3: Tavoite oli tälle päivälle saada loput valokuvaustehtävät valmiiksi, jotta voin torstaina keskittyä kuvien ja blogikirjoituksen viimeistelyyn. Pääsin tavoitteeseen ja lopetin päivän aikaisemmin kuin aikataulussa.

Torstai 18.3: Tavoite: Saada kaikki valmiiksi eli blogikirjoituksen kirjoittaminen loppuun, kuvien viimeistely arviointikeskustelua varten ja tuotelainan palautus. Pääsin tavoitteeseen ja lopetin päivän tuntia aikaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...