torstai 4. maaliskuuta 2021

Kuvausjärjestely, asiakastyö: Ruohonjuuri

 Ruohonjuuri Turku

Turun keskustassa kauppakeskus Hansassa sijaitseva terveyskauppa. He myyvät luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita ja ravintolisiä terveyden tueksi. Turun Ruohonjuuresta löytyy kaupungin laajin luonnonkosmetiikkavalikoima ja eniten ravintorikkaita superfoodeja sekä laadukkaita luomutuotteita.

Toimeksianto

Saimme tehtäväksi kuvata Ruohonjuuren (turku) instagramiin kuvia heidän maaliskuun tarjouksista ja uutuuksista. Näitä ovat luomuhunaja, kaakaosaippua, KETO entsyymi ravintolisä ja tee-setti. He antoivat meille täysin vapaat kädet kuvien suhteen. He haluavat siis fiiliskuvia näistä tuotteista postauksina ja stooreina. 

Tällä kertaa emme tiimin kanssa valinneet tiettyä päivää, joka omistettaisiin yhden hengen visiolle. Nyt kuvaamme vaan miten sattuu ja miten itse haluaa.

Kohderyhmä/Moodboard

Kohderyhmä tälle projektille on ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä ja ostavat ravintolisiä/superruokia. Terveysintoilijat, kaikenikäiset.

Moodboard


Ideointi/tiedonhankinta

Haluan tuoda kuvissa esiin juuri tätä terveyttä ja luonnollisuutta, joten otan mukaan puupintoja, kasveja ja muita luonnollisia rekvisiittoja. Haluan myös haastaa itseäni ja nyt kokeilla vähän enemmän "täydempiä" somistuksia. Enemmän siis rekvisiittaa ja leikitellä syvterävyyden kanssa.

Kun kuvasin tee-settiä, huomasin että ne ovat aika vaikeita kuvattavia ja minulla ei syntynyt paljon ideoita niistä. Oli vaikeaa inspiroitua teepussista. Kokeilin kuitenkin erilaisia sommitelmia ja uskon, että sain ihan kivan näköisiä kuvia.

Etsin taas pinterestistä inspiraatiota kuviini ja tein taulun kuvista, joita haluan joillain tavoin imitoida itse.

Luonnokset

Luonnokset paperilla
Luonnokset paperilla


Editoidut kuvat
(Kaikista löytyy myös kropattu story versio)

Kaakaosaippua tuotekuva

Kaakaosaippua tuotekuva

Kaakaosaippua tuotekuva

Hunaja tuotekuva

Teesetti tuotekuva

Keto entsyymi tuotekuva







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korttien suunnittelu Blomma creatives:lle

  Korttien suunnittelu Sain Kristiinalta tehtäväksi suunnitella Blommalle kortti, jota voi myydä kaupassa tai antaa tilauksien kanssa mukaan...